Büyülenme Hakkında yangın kapısı
Büyülenme Hakkında yangın kapısı
Blog Article
Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek oldukça hassas davranıyoruz.
Yangın merdivenine mevla geçmek muhteşem bir avantajdır. Kuşkusuz bu üstünlükı halk etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri daha çok legal çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen erdemli binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine ehil yürütmek karınin binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.
Kanatlar süresince munis yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için dayak plakaları mevcuttur.
Duman sızdırmaz özelliğe malik olmaları dolayısı ile yangın simultane insanoğluın esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı adı ile de bilinen bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın konstrüksiyonda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.
Yangın uygulamaı esnasında yangın kapısının kullanımı ve panik yerinde ağır bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Kamu kurumlarının ve koskocaman firmaların Yangın Kapısı personeli ortada istirdat, ilk yardım ve karışma ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.
Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın tatminkâr standartlara ve yönetmeliklere oranlı olup olmadığını sınırlamak için etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.
Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.
TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da basar önünde bulundurularak standartlara reva şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da mimarilması gerekmektedir.
Buraya denli anlatmaya çkırmızııştığımız yangın merdivenlerinin elan teknik bilgilerinı binaların yangından korunması ile alakalı yönetmeliğin 48. Ve 158. Maddelerinden ulaşabilirsiniz.
Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakarak yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.
Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en kebir yararı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.
Sair nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir handikap konulması durumunda, yangın bapsına giden koridor nahak eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.
Strüktürların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına ruhsat verilmektedir.
Kullanılan kapı fitili muhtevain kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim esenlanabilir.